Adatvédelem
Kövesse az utat

Adatvédelmi szabályzat és adatvédelmi tisztviselő

Köszönjük, hogy érdeklődik weboldalunk iránt.

Ebben az adatvédelmi szabályzatban tájékoztatjuk Önt a személyes adatainak a weboldalunk keretében történő feldolgozásáról.

Az Ön személyes adatainak és magánéletének védelme különösen fontos számunkra. Ezért az Ön adatait kizárólag a jogszabályi rendelkezések [az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a személyes adatok kezelése tekintetében az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (DSGVO), 2018. évi adatvédelmi törvény (DSG 20018), elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv, 2021. évi távközlési törvény (2021. évi TKG 165. § 3. bek.)] alapján kezeljük.

1. felelős személy és adatvédelmi tisztviselő:

A DSGVO 4 Z 7. cikke szerinti adatvédelmi tisztviselő a Therme Seewinkel Betriebsgesellschaft m.b.H, Im Seewinkel 1, 7132 Frauenkirchen.

Ha bármilyen kérdése van az Ön adatainak a Therme Seewinkel Betriebsgesellschaft m.b.H. általi feldolgozásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk az alábbi módon:

Sterngasse 5, 1230 Bécs
Telefon: +43 1 60127 0
E-mail: datenschutz@stmartins.at


2. személyes adatok feldolgozása weboldalunk látogatása során

2.1 A hozzáférési adatok feldolgozása

Amikor Ön meglátogatja weboldalunkat, a hozzáférési adatokat az úgynevezett webszerver naplófájlokban tároljuk. A következő adatokat gyűjtjük Önről:

  • a megnyitott oldal (URL)
  • a böngésző vagy a böngésző verziója
  • A használt operációs rendszer
  • a hivatkozó URL címe (a korábban meglátogatott oldal)
  • A hozzáférő számítógép gazdaneve és IP-címe
  • a kiszolgálói kérés időpontja

Az adatfeldolgozás célja

Ezeket az adatokat statisztikailag elemezzük annak érdekében, hogy tovább javítsuk és felhasználóbarátabbá tegyük a weboldalt, gyorsabban megtaláljuk és kijavítsuk a hibákat, valamint hogy ellenőrizzük a szerver kapacitását. Csak akkor használjuk fel ezeket az adatokat személyes formában, ha konkrét jelek utalnak a weboldalunk jogellenes használatára, jogi felelősségre vonás céljából.

Tárolási időszak

Az Ön adatait csak 2 hétig tároljuk.

Jogalap

A hozzáférési adatok feldolgozásának jogalapja a Therme Seewinkel Betriebsgesellschaft m.b.H. jogos érdeke (online szolgáltatási ajánlat és adatbiztonság) a DSGVO 6. cikk (1) bekezdésének f) pontja szerint.

JENTIS szerveroldali nyomon követés

Weboldalunkon a JENTIS GmbH, Schönbrunner Strasse 231, A-1120 Bécs ("JENTIS") cég szolgáltatásait vesszük igénybe. A JENTIS cookie-t arra használjuk, hogy nem személyre szóló összesített statisztikákat gyűjtsünk az Ön látogatásáról. Ebből a célból a JENTIS hozzáférést kap a webelemzési adatokhoz, amelyeket a használt elemzőeszközök mérnek, tárolnak és feldolgoznak, és a JENTIS számára a mi nevünkben anonim formában bocsátanak rendelkezésre. E statisztikák célja a látogatószámok elérésének mérése és/vagy elemzése, a marketingkampányok sikerének elemzése, a weboldal felhasználóbarát jellegének javítása és a tartalom optimalizálása.

A következő személyes adatok feldolgozására kerül sor: IP-cím, böngészési viselkedés. Minden személyes adat feldolgozása álnevesített formában történik. Nem vonunk le következtetéseket a weboldal egyes látogatóiról. Ezen adatok feldolgozása a DSGVO 6. cikk (1) bekezdésének f) pontja szerinti jogos érdeken alapul.

A JENTIS adatvédelmi szabályzatát a következő linken tekintheti meg: https://www.jentis.com/privacy-policy/.

2.2 Sütik

2.2.1 Sütik használata

Annak érdekében, hogy weboldalunk látogatását vonzóbbá tegyük és bizonyos funkciók használatát lehetővé tegyük, valamint marketingtevékenységeinket támogassuk, különböző oldalakon úgynevezett sütiket használunk. Ezek olyan kis szöveges fájlok, amelyeket az Ön végberendezésén tárolunk. Ezek lehetővé teszik számunkra, hogy a következő látogatáskor felismerjük az Ön böngészőjét. A sütik beállítása az uniós és az osztrák joggal összhangban történik (E-Privacy irányelv 5. cikk (3) bekezdés és 2021 TKG 2021. évi 165. § (3) bekezdés). Böngészőjét úgy állíthatja be, hogy tájékoztatást kapjon a sütik beállításáról, és egyénileg dönthet azok elfogadásáról, illetve bizonyos esetekben vagy általában kizárhatja a sütik elfogadását. A sütik kikapcsolása azonban a weboldalunk funkcionalitásának korlátozását eredményezheti.

Jogalap A cookie-k beállításának jogalapja a weboldal bemutatásához vagy az Ön által kért szolgáltatás nyújtásához szükséges cookie-k esetében a VAMED jogos érdeke, hogy a DSGVO 6. cikk (1) f) pontja (TKG 165. § (3) bekezdés 3. mondat) értelmében a VAMED ezt a weboldalt és a megfelelő ajánlatokat kínálja Önnek. Az összes többi cookie esetében az adatkezelés az Ön kifejezett, a cookie-bannerben megadott hozzájárulásán alapul (DSGVO 6. cikk (1) bek. a DSGVO; TKG 165. § (3) bek. 2. mondat), amelyet Ön bármikor megváltoztathat vagy visszavonhat az alábbi "Adatvédelmi beállításaim" linken keresztül. A weboldalunkon található cookie-król további információkat itt talál:

További információ a sütikről

2.2.2 Egyéni adatvédelmi beállítások

3. linkek

A weboldal más weboldalakra mutató linkeket tartalmaz. Ezek a más internetes résztvevők weboldalaira mutató linkek szolgáltatásként szolgálnak a felhasználó további információs igényeinek kielégítésére. A THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H. nincs befolyással ezek tartalmára. A THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H. nem vállal felelősséget ezen tartalmakért. A hivatkozott honlapok tartalmáért és az ott közölt információk pontosságáért kizárólag az adott szolgáltató felel.


4. hírlevél

Lehetősége van feliratkozni hírlevelünkre.

Adatfeldolgozás

A THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H. feldolgozza az Ön által a hírlevélre való feliratkozáskor megadott személyes adatokat:

  • email (kötelező mező)
  • Üdvözlés
  • Cím
  • Keresztnév
  • Vezetéknév
  • Állam
  • Ország

Az adatkezelés célja

A hírlevélre való feliratkozáskor megadott személyes adatokat a következő célokra használjuk fel

  • információk, ajánlatok és aktuális felfedezések küldése ; és
  • A email címzettek kattintási szokásainak értékelése a szerkesztői ajánlat optimalizálása érdekében az SC-Networks Evalanche nevű email marketingszoftverének statisztikai programja segítségével.

feldolgozott.

Jogalap

Az Ön személyes adatainak a Therme Seewinkel Betriebsgesellschaft m.b.H. általi feldolgozása kizárólag az Ön hozzájárulásán alapul (DSGVO 6. cikk (1) bekezdés a) pont), hogy hírlevelet kapjon.

Tárolási időszak

A fent említett célokból feldolgozott adatokat általában addig tároljuk, amíg Ön vissza nem vonja a hírlevél küldéséhez adott hozzájárulását. Ezen túlmenően csak azokat az adatokat tároljuk, amelyek az alkalmazandó jogi rendelkezések vagy a megőrzési kötelezettségek miatt feltétlenül szükségesek az Ön hozzájárulásának vagy visszavonásának bizonyítása céljából.

Az adatok címzettje

A hírlevél küldése céljából az Ön adatait továbbítjuk a szolgáltatónak, aki a hírlevél-küldéseket kezeli számunkra.

Az Ön hozzájárulásának visszavonása

A hírlevél küldéséhez adott hozzájárulását bármikor visszavonhatja a email e-mail címen, a entdecker@stmartins.at címen. A hírlevélről bármikor leiratkozhat a hírlevél végén található "Leiratkozás" gombra kattintva is.


5. kapcsolatfelvételi űrlapok

Örülnénk, ha felvenné velünk a kapcsolatot.

Adatfeldolgozás

A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül történő kapcsolatfelvétel során a THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H. a következő személyes adatokat kezeli:

Kapcsolatfelvételi űrlap

  • Üdvözlés (nem kötelező)
  • Cím (nem kötelező)
  • Keresztnév (nem kötelező)
  • Vezetéknév
  • Cég (nem kötelező)
  • email-Adress
  • Telefonszám
  • Üzenet

Szemináriumi érdeklődés

  • Cég
  • Üdvözlés (nem kötelező)
  • Cím (nem kötelező)
  • Vezetéknév, keresztnév
  • email-Adress
  • Telefonszám
  • Street
  • Irányítószám
  • Helyszín
  • Állam
  • Állam
  • Fax (nem kötelező)

Hotline

  • Üdvözlés (nem kötelező)
  • Keresztnév (nem kötelező)
  • Vezetéknév
  • Visszahívási szám
  • Üzenet

Az adatkezelés célja

A kapcsolatfelvétel során megadott személyes adatokat a következő célokra használjuk fel

  • a kapcsolatfelvétel és
  • Marketing célokra

feldolgozott.

Jogalap

Az Ön személyes adatainak feldolgozása a velünk való kapcsolatfelvétellel összefüggésben a DSGVO 6. cikk (1) bekezdésének b) pontja szerinti szerződéskötést megelőző intézkedések végrehajtásán alapul.

Tárolási időszak

A fent említett célokból feldolgozott adatokat 10 évig kell feldolgozni.

Invisible-Recaptcha

Az űrlap spam elleni védelem érdekében az űrlapok a Google Invisible-Recaptcha segítségével vannak védve: Recaptcha adatvédelmi szabályzat, Recaptcha felhasználási feltételek.

Adatbiztonság

Az Ön személyes adatainak biztonsága különösen fontos számunkra.

A THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H. a GDPR 32. cikke értelmében megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket hajt végre, figyelembe véve a technika állását, a végrehajtási költségeket és az adatkezelés jellegét, hatályát, körülményeit és céljait, valamint a természetes személyek jogaira és szabadságaira jelentett kockázat valószínűségét és súlyosságát.

Ebben az értelemben többek között a következő intézkedéseket hozzuk az Ön adatainak védelme és az adatok jogosulatlan személyek általi elvesztése, megsemmisítése, hozzáférése, módosítása és terjesztése elleni védelme érdekében:

  • A feldolgozáshoz kapcsolódó rendszerek és szolgáltatások bizalmasságának, integritásának, rendelkezésre állásának és ellenálló képességének biztosítása;
  • A személyes adatok rendelkezésre állásának gyors helyreállítása fizikai vagy technikai incidens esetén;
  • Az adatkezelés biztonságát garantáló technikai és szervezeti intézkedések hatékonyságának rendszeres felülvizsgálatára, értékelésére és értékelésére szolgáló eljárások végrehajtása.

Felhívjuk figyelmét, hogy nem vállalunk felelősséget az adatátvitelben bekövetkezett, nem általunk okozott vagy nekünk felróható hibák és/vagy harmadik fél által történő illetéktelen hozzáférés miatti adatközlésért.

 

6. ajándékkártya üzlet

Adatfeldolgozás

A VAMED Vitality World ajándékkártya/utalvány vásárlása során az üzleti kapcsolat keretében a THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H. a következő személyes adatokat (röviden: "az adatok") kezeli:

  • Keresztnév
  • Vezetéknév
  • Cím:
  • email-Adress
  • Telefonszám
  • Adott esetben vállalat
  • Fizetési adatok (titkosítva)
  • Vevői fiókadatok (leadott megrendelések (cikkek, árak, IP-cím))
  • Adott esetben a print@home utalványokhoz megadott szövegek és képek vagy fényképek.
  • Értékkártya-lekérdezések (utalványszám, dátum, IP-cím).

Az adatkezelés célja  

Az adatfeldolgozás céljai a következők

  • az adott üzleti ügy feldolgozása
  • és - amennyiben az ÜGYFÉL hozzájárult - a VVW Resorts termékeinek, szolgáltatásainak és szolgáltatásainak, promócióinak és eseményeinek, valamint a VVW Resorts híreinek marketingje (beleértve a megfelelő marketinganyagok postai úton, e-mailben, SMS-ben, valamint telefonon történő megkeresést).

Jogalap

Az üzleti ügy kezelése céljából történő feldolgozás az EU általános adatvédelmi rendelet ("DSGVO") 6. cikke (1) bekezdésének b) pontján alapul (szerződés teljesítése). A marketing célú adatfeldolgozás a DSGVO 6. cikk (1) bekezdés a) pontján alapul (hozzájárulás).

Adatátvitel

Az adatokat a THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H. nevében az üzleti ügy feldolgozása céljából továbbítják a VAMED Standortentwicklung und Engineering GmbH (Sterngasse 5, A-1230 Bécs), a styleflasher GmbH (KR Martin Pichler-Str. 1, A-6300 Wörgl), Cards & Systems EDV-Dienstleistungs GmbH (Landstraßer Hauptstraße 5, 1030 Bécs), mediasupport GmbH (Lerchenfelder Straße 124/Top 6, 1080 Bécs) ) és Datatrans AG (Kreuzbühlstrasse 26, CH-8008 Zürich), valamint marketing célokra a hi.one digital marketing (Gurkgasse 43/2, 1140 Bécs), a kbprintcom.at Druck+Kommunikation GmbH (Gutenbergstraße 2, 4840 Vöcklabruck) és a TravelClick (Via Augusta, 117, Barcelona 08006, Spanyolország). Az adatokat nem adjuk át más harmadik félnek.

Tárolási időszak

Az adatokat az üzleti ügy feldolgozásához tárolják. Ezen túlmenően az adatokat csak addig tároljuk, amíg a törvényes megőrzési időszakok fennállnak, a szerződéses kapcsolatból jogi igények érvényesíthetők, vagy egyéb indokolt okok indokolják a további tárolást.


7. juttatási utalványbolt

Adatfeldolgozás

A THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H. az üzleti kapcsolat keretében egy szolgáltatási utalvány megvásárlásakor a következő személyes adatokat kezeli, amelyek ismertté válnak (röviden: "az adatok"):

  • Üdvözlés
  • Cím
  • Keresztnév
  • Vezetéknév
  • Cím:
  • email-Adress
  • Születési dátum
  • Telefonszám
  • Jelszó
  • Vevői fiókadatok (leadott megrendelések (cikkek, árak, IP-cím))
  • Adott esetben a Print at Home utalványokhoz megadott szövegek.

Az adatkezelés célja

Az adatfeldolgozás céljai a következők

  • az adott üzleti ügy feldolgozása
  • és - amennyiben az ÜGYFÉL hozzájárult - a THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H termékeinek, szolgáltatásainak és szolgáltatásainak marketingje, promóciók és események, valamint a THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H hírei (beleértve a megfelelő marketinganyagok postai úton, e-mailben, SMS-ben, valamint telefonon történő kapcsolatfelvételt).

Jogalap

Az üzleti ügy kezelése céljából történő feldolgozás az EU általános adatvédelmi rendelet ("DSGVO") 6. cikke (1) bekezdésének b) pontján alapul (szerződés teljesítése). A marketing célú adatfeldolgozás a DSGVO 6. cikk (1) bekezdés a) pontján alapul (hozzájárulás).

Adatátvitel

Az adatokat a THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H. nevében az üzleti tranzakció feldolgozása céljából továbbítják a TAC, The Assistant Company (Schildbach 111, 8230 Hartberg) és az mPAY24 GmbH (Grüngasse 16, 1050 Bécs), valamint marketing célokra az EMARSYS eMarketing SystemsAG (Märzstraße 1, 1150 Bécs), EVALANCHE SC-NETWORKS GMBH (Enzianstr. 2, 82319 Starnberg, Németország) és a TravelClick (Via Augusta, 117, Barcelona 08006, Spanyolország). Az adatokat nem adjuk át más harmadik félnek.

Tárolási időszak

Az adatokat az üzleti ügy feldolgozásához tárolják. Ezen túlmenően az adatokat csak addig tároljuk, amíg a törvényes megőrzési időszakok fennállnak, a szerződéses kapcsolatból jogi igények érvényesíthetők, vagy egyéb indokolt okok indokolják a további tárolást.


8. AZ ONLINE ÁRUHÁZBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI

8.1 Az ÁSZF hatálya

A jelen ÁSZF a THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H, Im Seewinkel 1, 7132 Frauenkirchen , cégjegyzékszám: FN 295920b, Eisenstadti Regionális Bíróság (a 8. pontban a továbbiakban: "ELADÓ") által a Vevő (a 8. pontban a továbbiakban: "VEVŐ") által az online áruházban (a https://shop.stmartins.at oldalon) történő tranzakciók esetén az online áruházban (a https://shop.stmartins.at oldalon) történő termékvásárlásra vonatkozik.

Az online áruházban található linkeken keresztül a vásárló megrendeléskor előhívhatja az ÁSZF-eket, elmentheti azokat a számítógépére és/vagy kinyomtathatja. Általános Szerződési Feltételek St. Martins Online Shop

Az ÁSZF, a levelezés és minden egyéb információ német vagy angol nyelven készül. Az elszámolás euróban történik. A megrendeléssel/vásárlással a jelen ÁSZF az adott vásárlás időpontjában érvényes változatban kerül elfogadásra.

8.2 Online rendelés

A VEVŐ a "Kosárba helyezés" gombra kattintva választhat ki termékeket és utalványokat az ELADÓ kínálatából, és azokat egy úgynevezett kosárba gyűjtheti. Ha a VEVŐ a "Pénztár" gombra kattint, akkor kötelező érvényű ajánlatot tesz a kosárban lévő áruk megvásárlására ("megrendelés").

A VEVŐ a megrendelés leadása előtt bármikor megtekintheti és módosíthatja a megrendelés adatait. A módosítás a rendelési adatoknál található "módosítás" gombon keresztül, vagy az egyes rendelési adatmezőkre mutató linkeken és a "vissza" funkciókon keresztül lehetséges. A megrendelés elküldését követően a VEVŐ automatikus visszaigazolást kap a email e-mail címen keresztül, amely még egyszer visszaadja a VEVŐ megrendelésének tartalmát. Ez az automatikus átvételi visszaigazolás nem minősül az ajánlat elfogadásának, csupán azt dokumentálja, hogy a megrendelés az ELADÓhoz beérkezett.

Ha a megrendelés több tételt tartalmaz, a szerződés csak azokra a tételekre jön létre, amelyek kifejezetten szerepelnek a szállítási visszaigazolásban.

A megrendelés beérkezése után előfordulhat, hogy a termékek már nem állnak rendelkezésre. Ilyen esetekben, ha a vásárló a választott fizetési mód miatt a szerződés megkötése előtt már kifizette vagy utasítást adott a vételár megfizetésére, az eladó értesíti a vásárlót a megrendelésének elmaradásáról (a szerződés részleges elfogadása esetén a szállítható termékekre vonatkozó szerződés elfogadásával együtt), és haladéktalanul visszatéríti a (arányos) előleget. A fentiek akkor is érvényesek, ha az Eladó a megrendelést egyedi esetben a csalás és a hitelképességi ellenőrzés negatív eredménye miatt nem fogadja el (lásd az Adatvédelmi rendelkezések C. szakaszának II. pontját). Ezekben az esetekben a vásárlót semmilyen körülmények között nem terheli visszatérítés.

Az ügyfél a szerződéskötést követő ésszerű időn belül, de legkésőbb az áru átadásával egyidejűleg a email e-mail címen kap szerződéskötési visszaigazolást. A regisztrált ügyfél a személyes ügyfélfiókjában is megtekintheti aktuális megrendeléseit. Az ELADÓ a megrendelési folyamat során és a kosárban közvetlenül a megrendelés leadása előtt ismételten tájékoztatja a VEVŐT a felmerülő szállítási költségekről, amelyeket a VEVŐ visel.

A megrendelt termékeket és utalványokat lehetőség szerint a megrendeléstől számított három munkanapon belül elküldjük. A kézbesítést a VEVŐ által megadott címre az Österreichische Post AG végzi az Általános Szerződési Feltételek szerint.

8.3 Az utalványok beváltása és érvényessége

Az utalvány beváltására kizárólag az ELADÓ üdülőhelyén kerül sor. A készpénzfizetés és a visszatérítés kizárt. Az utalvány a vásárlástól számított öt évig érvényes. Ezt követően a jóváírás érvényét veszti. Amennyiben az utalványok beváltására a vásárlástól számított egy év elteltével kerül sor, az ELADÓ a szolgáltatás aktuális árán történő pótbefizetést számíthat fel.

8.4 A fogyasztók elállási joga távvásárlás esetén

Az alábbi rendelkezések csak azokra a VEVŐKRE vonatkoznak, akik a fogyasztóvédelmi törvény (KSchG) 1. § (1) bekezdése értelmében fogyasztónak minősülnek. Ha az ÜGYFÉL vállalkozó, akkor e pont szerint nincs elállási jog.

A VEVŐ a KSchG 5e. § (1) bekezdése szerinti távértékesítés útján történő termék- és utalványvásárlás esetén az alábbi rendelkezések szerint elállási joggal rendelkezik:

A VEVŐ a termékek átvételétől számított 14 napos elállási joggal rendelkezik. Az elállási jog gyakorlása nem igényel indoklást, és történhet szöveges formában vagy az áru visszaküldésével. A visszaküldéshez a VEVŐ köteles a termékeket kifogástalan állapotban, lehetőleg eredeti csomagolásban és az eredeti számlával együtt visszaküldeni. A határidő betartásához elegendő a visszaküldési kérelem időben történő elküldése. A visszaküldés költségeit az ÜGYFÉL viseli.

Ha a rendelés már ki lett fizetve, a már kifizetett összeg visszatérítésére azonnal sor kerül, miután az ELADÓ megkapta a visszaküldött termékeket.

Az elállási jog kizárt, ha az utalványokat már felhasználták a szolgáltatások kifizetésére.

8.5 Adatvédelem

Az ÜGYFÉL hozzájárul ahhoz, hogy a rá vonatkozó és az üzleti kapcsolat keretében tudomására jutott valamennyi személyes adatot az ELADÓ feldolgozhassa.

Az adatfeldolgozás célja az adott üzleti ügy kezelése és - amennyiben az ÜGYFÉL hozzájárult - az ELADÓ termékeinek, szolgáltatásainak és szolgáltatásainak, promócióinak és rendezvényeinek marketingje (beleértve a megfelelő marketinganyagok postai úton, e-mailben, SMS-ben és telefonon történő megkeresést).

Az üzleti ügy kezelése céljából történő feldolgozás az EU általános adatvédelmi rendelet ("DSGVO") 6. cikke (1) bekezdésének b) pontján alapul (szerződés teljesítése). A marketing célú adatkezelés a DSGVO 6. cikk (1) bekezdés a) pontján alapul (hozzájárulás).

Az adatokat az üzleti ügy feldolgozásához és marketing célokra tárolják, ezen túlmenően pedig addig, amíg a törvényes megőrzési időszakok fennállnak, a szerződéses kapcsolatból jogi igények érvényesíthetők, vagy egyéb indokolt okok indokolják a további tárolást.

A postai, e-mail, SMS és telefonos kapcsolatfelvételhez való hozzájárulás bármikor visszavonható írásban (email: EMAIL ADRESSZ). Ez nem érinti a hozzájáruláson alapuló adatfeldolgozás jogszerűségét a visszavonásig. Az Ügyfélnek továbbá joga van - minden esetben a jogszabályi rendelkezésekkel összhangban - a rá vonatkozó adatokról való tájékoztatáshoz, a helyesbítéshez, törléshez, az adatkezelés korlátozásához vagy az adatkezelés elleni tiltakozáshoz, az adathordozhatósághoz, valamint ahhoz, hogy panaszt tegyen a felügyeleti hatóságnál.


9. az Ön jogai

Weboldalunk felhasználójaként Ön a következő jogokkal rendelkezik:

  • A tájékoztatáshoz való jog (DSGVO 15. cikk): Ön jogosult arra, hogy a THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.-től megerősítést kérjen arról, hogy személyes adatai feldolgozásra kerülnek-e. Ezen túlmenően jogosult további tájékoztatást kérni a feldolgozás konkrét céljairól, a személyes adatok kategóriáiról, a személyes adatok címzettjeiről vagy címzettek kategóriáiról, a tárolási időszakról, a személyes adatai törléséhez vagy helyesbítéséhez, illetve a feldolgozás korlátozásához való jogáról és a tiltakozáshoz való jogáról, a panaszhoz való jogáról, valamint az adatai eredetére vonatkozó minden rendelkezésre álló információról.
  • A helyesbítéshez való jog (DSGVO 16. cikk): Jogában áll kérni, hogy a THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H. indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse személyes adatait. Ez a jog magában foglalja a pontatlan adatok helyesbítését és a hiányos személyes adatok kiegészítését.
  • Törléshez való jog (DSGVO 17. cikk): DSGVO 17. cikk (1) bekezdésének a)-f) pontjában meghatározott okok fennállása esetén (pl. az adatkezelés célja már nem adott), és a személyes adatok kezelése nem szükséges.
  • Az adatkezelés korlátozásához való jog (GDPR 18. cikk): A GDPR 18. cikkében említett esetekben (pl. a feldolgozott személyes adatok pontatlansága, a feldolgozás jogellenessége stb.) Ön jogosult arra is, hogy kérje a THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.-től a feldolgozás korlátozását.
  • Az adathordozhatósághoz való jog (DSGVO 20. cikk): Ön jogosult arra, hogy az Önre vonatkozó, a THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H. számára megadott személyes adatokat tagolt, általánosan használt formátumban megkapja, és kérheti, hogy a THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H. továbbítsa ezeket az adatokat egy másik felelős félnek (pl. egy másik ügyvédi irodának).
  • Tiltakozási jog (DSGVO 21. cikk): Ön bármikor tiltakozhat a jelen weboldal keretében feldolgozott személyes adatainak feldolgozása ellen.
  • A hozzájáruló nyilatkozatok visszavonása (DSGVO 7. cikk): Ön bármikor visszavonhatja a THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H. részére adott hozzájárulását.
  • Jogorvoslati jog: Ön emellett bármikor panaszt nyújthat be az osztrák adatvédelmi hatóságnál,

Osztrák Adatvédelmi Hatóság

Wickenburggasse 8
1080 Bécs
Telefon: +43 1 521 52-25 69
EMail: dsb@dsb.gv.at

Adatvédelmi jogait - az Osztrák Adatvédelmi Hatóságnál történő panasztétel jogának kivételével - a THERME SEEWINKEL BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H-val szemben az alábbi címen érvényesítheti:

Therme Seewinkel Betriebsgesellschaft m.b.H, Im Seewinkel 1, 7132 Frauenkirchen

Személyes adatok feldolgozása online vásárlással, online foglalással vagy online foglalással összefüggésben.

A VEVŐ beleegyezik, hogy a rá vonatkozó és az üzleti kapcsolat keretében ismertté váló személyes adatokat, azaz a keresztnevet, vezetéknevet, címet, email címet, telefonszámot, faxszámot, ügyfélszámla-adatokat (leadott megrendelések (cikkek, árak, IP-cím), otthoni utalványokhoz megadott szövegek; értékkártya-lekérdezések (utalvány száma, dátum, IP-cím), (röviden az "adatok") az ELADÓ kezeli.

Az adatfeldolgozás célja az adott üzleti ügy kezelése, valamint - amennyiben az ÜGYFÉL hozzájárult - a Therme Seewinkel Betriebsgesellschaft m.b.H. termékeinek, szolgáltatásainak és szolgáltatásainak, promócióinak és eseményeinek, valamint a Therme Seewinkel Betriebsgesellschaft m.b.H. híreinek marketingje (beleértve a megfelelő marketinganyagok postai úton, e-mailben, SMS-ben és telefonon történő megkeresését).

Az üzleti ügy kezelése céljából történő feldolgozás az EU általános adatvédelmi rendelet ("DSGVO") 6. cikke (1) bekezdésének b) pontján alapul (szerződés teljesítése). A marketing célú adatfeldolgozás a DSGVO 6. cikk (1) bekezdés a) pontján alapul (hozzájárulás).

Az adatokat az ELADÓ nevében az üzleti ügy feldolgozása céljából továbbítják a VAMED Standortentwicklung und Engineering GmbH (Sterngasse 5, A-1230 Bécs), a styleflasher GmbH (KR Martin Pichler-Str. 1, A-6300 Wörgl), Cards & Systems EDV-Dienstleistungs GmbH (Landstraßer Hauptstraße 5, 1030 Bécs), mediasupport GmbH (Lerchenfelder Straße 124/Top 6, 1080 Bécs), TAC | The Assistant Company, Schildbach 111, 8230 Hartberg, Wirecard Central Eastern Europe GmbH (Taborstrasse 1-3, 10. Bécs). Stock, 1020 Bécs), valamint marketing célokra az SC-NETWORKS GMBH, Enzianstr. 2, 82319 Starnberg és a TravelClick (Via Augusta, 117, Barcelona 08006, Spanyolország). Az adatokat nem adjuk át más harmadik félnek.

Az adatvédelmi tisztviselő elérhetőségei: Sterngasse 5, 1230 Bécs, Tel.: +43 1 60127 0, datenschutz@stmartins.at.

Az adatokat az üzleti ügy feldolgozásához és marketing célokra tárolják, ezen túlmenően pedig addig, amíg a törvényes megőrzési időszakok fennállnak, a szerződéses kapcsolatból jogi igények érvényesíthetők, vagy egyéb indokolt okok indokolják a további tárolást.

A levél, e-mail, SMS és telefonos kapcsolatfelvételhez való hozzájárulás bármikor visszavonható írásban (email: info@stmartins.at). Ez nem érinti a hozzájáruláson alapuló adatfeldolgozás jogszerűségét a visszavonásig. Az ügyfélnek joga van továbbá a rá vonatkozó adatokról való tájékoztatáshoz, a helyesbítéshez, törléshez vagy az adatkezelés korlátozásához, illetve az adatkezelés elleni tiltakozáshoz, az adatok hordozhatóságához, valamint ahhoz, hogy panaszt tegyen a felügyeleti hatóságnál, minden esetben a törvényi rendelkezésekkel összhangban.

Termálfürdő kihasználtsága

Nincs szükség foglalásra.

bathing lake-hőmérséklet
14.6 °C

Webkamera és időjárás

explorers-Wall
Ön elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a weboldal nem jelenik meg megfelelően. Bezárás